lauantai 15. kesäkuuta 2019

JÄTTILÄISHIEKKAVEISTOS

Rappaushommat edistyy ja ollaan päästy siihen vaiheeseen, että pohjat ovat melkein valmiit. Tällä hetkellä talomme näyttää aikalailla suurelta hiekkaveistokselta.Rappari teki värimallejakin ihmeteltäväksi. Seinien pääväri eli valkoinen oli jo valittu ja se oli siis helppo homma. Mutta kellarin tummanharmaa seinäväri onkin vaatinut useampia kokeiluja. Tarkoitushan oli löytää mahdollisimman tummanharmaa väri, joka ei taita mihinkään suuntaan. Ensin tehtiin yksi malli, joka oli aivan liian vaalea (NCS 7500). Sitten tehtiin toinen, joka alkoi olla tummuudeltaan jo aika hyvä, mutta taittoi auringon paisteessa hieman ruskeaan (NCS 8500). Kolmannessa ehdokkaassa siirryttiin RAL:in kartastoon ja tehtiin malli väristä 9004, joka kartastossa näyttää puhtaan harmaalta, mutta kas kummaa rapattuna se taittoikin siniseen ja sehän ei käy. Bongasin sitten yhdestä valmiista talosta juuri hyvä sävyn ja omistajalta sain sävyn koodin ja se löytyy Tikkurilan kartastosta (564X). Se on melko tumma, mutta mielestäni todella tyylikäs. Eli sillä mennään! Jos siis pähkäilee näiden väriasioiden kanssa niin kannattaa käydä katselemassa valmiiden talojen värejä ja jos sattuu löytämään omaa silmää miellyttävän sävyn niin rohkeasti vaan ovikelloa soittelemaan. Sävystä ei nyt valitettavasti ole värimallia kun rappari ehti häipyä viikoksi lomalle, mutta näette sen sitten talomme seinässä. Valokuvan malleista se on lähinnä sävyä NCS 8500.

Värimallit vasemmalta: Kivira A-pohja perusvalkoinen, NCS 8500, NCS 7500 ja edessä RAL 9004

Pohjat saa kuivua nyt kunnolla ja ensi viikolla vielä vähän viilaillaan ja pidetään välikatselmus rapparin kanssa. Sen jälkeen sitten väriä pintaan!

1 kommentti:

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista