sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

POTEROITA SYNTYY

Vaikka blogissa on ollut vähän hiljaisempaa kiireideni takia niin työmaalla on kyllä ollut täysi tohina päällä. Kaikki lattiavalut saatiin valmiiksi ja nyt puuhaillaan väliseinien parissa. Niitä nousee ympäriinsä ja tämä on se vaihe kun kaikki tilat näyttävät niin pieniltä! Seinät on tummia ja tulee lähinnä vankilafiilis noiden harkkojen sisällä. Mutta tässä vaiheessa ei kannata pelästyä, kyllä ne tilat siitä avartuu kun pintoihin saadaan vaaleampaa väriä.

Pojan huoneen ja kylppärin seinät ovat jo melko pitkällä.

Pojan kylppäriin mennään tuosta oviaukosta ja vasemmalla syvennys, johon tulee sänky

Pojan huoneen väliseinä. Ihan kelpo merimaisema hänelläkin ihailtavana.
Eteisen ja aulan välinen seinä on myös lähes valmis. Kuten näkyy niin portaat on myös valettu, kirjoittelen niistä enemmän myöhemmin. Kellarin porrasaukon viereen tulee myös harkkoseinä, joka nousee ylemmän portaan askelmista 20cm ylöspäin ja sen päälle tulee sitten lasikaide.

Eteisen ja aulan välinen seinä ja meidän komea työmaaovi!

Eteisen "narikan" ikkunan molemmin puolin tulee kaapistot. Niiden päähän tulevat seinäntumpit puuttuu vielä.
Kellarissakin alkaa tilat hahmottumaan.

Tässä syntyy kodinhoitohuoneen ja varaston välistä seinää
Saatiin me vähän kehujakin! Rappari ja tasoitusmies kävivät työmaalla katsomassa tilannetta ja on kuulemma harvinaisen suorat ja tasaiset seinät ja niitä on helppo lähteä pinnoittelemaan. Sekä rappauksesta että tasoituksesta sovimme urakat, liekö kehuilla ollut vaikutusta :).

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti